XAPT Solutions, partener principal Microsoft in furnizarea de servicii de consultanta, implementare si dezvoltare a solutiilor Microsoft Dynamics ERP, anunta adaugarea in portofoliul de clienti a unui numar de 18 clienti, de la inceputul anului pana in prezent. 

Companiile ce au ales sa implementeze in 2017 solutiile Microsoft fac parte, in marea lor majoritate, din grupuri internationale.

Mihai_Madussi

Mihai Madussi, Managing Director

„Cea mai mare pondere o au companiile ce activeaza pe piata serviciilor profesionale. Sunt companii cu experienta internationala, care au decis sa colaboreze cu XAPT pentru a putea beneficia de avantajele unei solutii de business si in Romania. Acestea sunt urmate de firmele producatoare, ce au ales o solutie dedicata, Microsoft Dynamics AX, pentru afacerile lor.

La mare distanta fata de aceste doua domenii se afla companiile ce isi desfasoara activitatea in distributie si retail. Cea mai mare provocare pentru domeniul solutiilor ERP este, incepand de anul trecut, educarea pietei in sensul constientizarii avantajelor oferite de noile tendinte – cloud si mobility.

Ne bucuram sa anuntam o pondere de peste 10% in total clienti noi. Aceste companii au optat deja pentru noile solutii in cloud si beneficiile acestora. Atat suita Dynamics 365 (Enterprise and Business Editions), cat si propria noastra solutie, SmartBiz 365, raspund nevoii de mobilitate si flexibilitate a mediului de business”, a declarat Mihai Madussi, Managing Director XAPT Solutions.

XAPT Solutions are o experienta de peste 20 ani, concretizata la momentul actual in peste 250 de proiecte Microsoft Dynamics ERP. XAPT este partenerul Microsoft cu cea mai mare stabilitate in piata.

Share

Distribuie pagina prin urmatoarele canale:

0 share-uri

Mai multe noutati