XAPT Solutions anunta semnarea primelor proiecte pentru implementarea celei mai noi versiuni a solutiei Microsoft Dynamics NAV.

Anca Lazarescu, Sales Director

„Lansata in toamna anului trecut, Microsoft Dynamics NAV 2016 aduce multe noutati menite sa consolideze caracterul robust si flexibil al solutiei. Ne bucuram ca avem deja doi clienti care au ales sa beneficieze de aceste avantaje. Este vorba despre doua proiecte diferite: o implementare pentru o companie ce activeaza in domeniul serviciilor de securitate si un upgrade al unei versiuni mai vechi a solutiei pentru un partener deja cu traditie al XAPT, avand ca obiect de activitate serviciile din domeniul educatiei. Putem spune ca este, totodata, un semn pozitiv din partea pietei, primit pe finalul anului trecut, mediul de afaceri fiind din ce in ce mai receptiv in a urma modele de business internationale”, a declarat Anca Lazarescu, Sales Director XAPT Solutions.

Microsoft Dynamics NAV 2016 este o solutie de business dedicata companiilor mijlocii, usor adaptabila si customizabila, oferind capabilitati semnificative in ceea ce priveste mobilitatea, precum si interoperabilitatea cu Microsoft Azure, Microsoft Dynamics CRM si Office 365. Alte beneficii: imbunatatiri ale facturarii electronice, Report Enhancements (actualizarea rapoartelor existente si crearea de rapoarte noi), Optical Character Recognition (OCR) (introducerea automata a documentelor in Microsoft Dynamics NAV (de exemplu: facturile de achizitie)), actualizarea datelor din Microsoft Dynamics NAV prin adaugarea de informatii venite din surse externe aplicatiei; disponibilitatea pentru orice dispozitiv (smartphone, notebook, tablete, 2-in-1 si desktop).

Share

Distribuie pagina prin urmatoarele canale:

0 share-uri

Mai multe noutati