Extinderea recenta a COSMO CONSULT Group a adus mai multe sucursale si angajati in grup, dar si un portofoliu de produse mai larg si multe tehnologii noi. Compania, specializata in transformarea digitala, isi mareste acum si echipa de management pentru o mai buna administrare a noilor atributii ale conducerii grupului. De la inceputul lunii octombrie, Daniel Schmid face parte din echipa, in calitate de Chief Procurement Officer (CPO) si Tobias Fenster in functia de Chief Technologies Officer (CTO). In plus, Peter Dibbern, anterior responsabil Marketing si Dezvoltare de Afaceri in cadrul grupului a fost numit Chief Marketing Officer (CMO).

(Daniel Schmid, Chief Procurement Officer (CPO), Gerrit Schiller, COSMO CONSULT Group Director Tobias Fenster, Chief Technologies Officer (CTO), Peter Dibbern, Chief Marketing Officer (CMO))

Cu peste 1.200 de angajati in 42 de locatii din 14 tari in intreaga lume, COSMO CONSULT Group este unul dintre liderii transformarii digitale pentru companiile mici, mijlocii si mari. In domenii precum știinta datelor, IoT, serviciile cloud si IT si tehnologiile moderne la locul de munca (modern workplace), compania de software si consultanta si-a extins puternic experiența si a adus noi produse si servicii pe piata. Pentru a asigura o crestere sustinuta, COSMO CONSULT adauga, de asemenea, trei noi pozitii la echipa sa de conducere.
Daniel Schmid responsabil pentru administrarea portofoliului
Daniel Schmid va prelua rolul de Chief Portfolio Officer (CPO). El va fi responsabil pentru intregul portofoliu de produse si strategia end-to-end a grupului COSMO CONSULT. „In calitate de CPO, Daniel va supraveghea strategia de acces la piata pentru produsele noi, precum si intregul ciclu de viata al solutiilor existente. El va gestiona, de asemenea, parteneriatele noastre strategice. Daniel are o intelegere profunda a pietelor noastre tinta si va promova orientarea noastra catre clienti si cultura creativitatii si inovarii „, a declarat Gerrit Schiller, COSMO CONSULT Group Director. Daniel Schmid a studiat managementul IT si comunicare si a lucrat in vanzari si ca manager de proiect in proiecte complexe de software de afaceri pentru diverse companii din domeniu. In ultimii trei ani, el a fost responsabil pentru vanzarile tuturor produselor Microsoft Dynamics 365 in calitate de director de vanzari pentru tarile germanice la partenerul Microsoft AVANADE.
Tobias Fenster responsabil pentru tehnologie si dezvoltare
Tobias Fenster va prelua functia de Chief Technical Officer (CTO). Rolul lui va fi esential in conturarea strategiei grupului COSMO CONSULT in ceea ce privește tehnologia. „In calitate de CTO, Tobias va aduce schimbarile tehnologice in compania noastra si, pe langa practicile de lucru agile, va promova utilizarea tehnologiilor de varf in intregul grup, in special in echipele de dezvoltare a produselor. El va mentine produsele si platformele noastre concentrate pe tehnologii cloud, construind echipe de produse orientate catre clienti, eficiente si creative „, explica Gerrit Schiller, COSMO CONSULT Group Director. Dupa ce a studiat tehnologia informatiei media, Tobias Fenster a lucrat in diverse posturi de conducere, cu accent pe tehnologie la Axians Infoma – o companie de software si consultanta specializata in administratia publica. Cel mai recent, el a ocupat functia de Director Tehnic. Microsoft l-a onorat drept „Cel mai valoros profesionist” (MVP) pentru aplicatiile Microsoft Azure si Microsoft Business.
Peter Dibbern este acum sef de marketing
Ca parte integranta din extinderea companiei, Peter Dibbern, anterior responsabil pentru dezvoltarea afacerilor si marketing la COSMO CONSULT, va fi parte din management in calitate de Chief Marketing Officer (CMO). In noua sa pozitie, el va fi responsabil pentru intreaga strategie de marketing si de piata a grupului. El a lucrat la COSMO CONSULT timp de trei ani, dupa ce anterior a ocupat pozitii de lider in marketing, vanzari si dezvoltare de afaceri la diversi furnizori ERP.
„Ne bucuram ca putem completa aceste pozitii nou create cu experti competenti cu experienta. Suntem siguri ca acest lucru va duce COSMO CONSULT la un nivel superior”, spune Gerrit Schiller, COSMO CONSULT Group Director. Toti cei trei manageri raporteaza direct Consiliului de Administratie, sunt bine conectati in cadrul comunitatii Microsoft si lucreaza in noile lor pozitii la COSMO CONSULT inca de la inceputul lunii octombrie.

Share

Distribuie pagina prin urmatoarele canale:

0 share-uri

Mai multe noutati